Investering

- Afkast og risiko går gerne hånd i hånd.

Det er vigtigt, at du finder en investeringsform, som både giver dig ro i maven, og samtidig leverer et afkast, du kan være glad for.

Vi har forskellige investeringsmuligheder, som dækker forskellige personligheder, ønsker og risikovillighed. Vi rådgiver dig om produkternes indhold og muligheder, så du kan træffe din beslutning om den investeringsform, der passer dig bedst.

> Skandia Match
Med Skandia Match har du Skandias erfarne investeringseksperter til at pleje din investeringer. Du fastsætter din 'Match-profil' og Skandia klarer resten.

> Skandia Livscyklus
Med Skandia Livscyklus har du en pensionsopsparing, der automatisk tilpasser sig, hvor mange år du har til pension i forhold til dine behov og risikovillighed.

> Skandia Link

Med Skandia Link sammensætter du din helt personelige portefølje. Du kan vælge mellem flere forskellige aktivklasser og typer af fonde, sådan at dine investeringer matcher dine ønsker og behov.

Eget depot - Nordnet

Med Nordnet får du også adgang til at handle i eget depot, dvs. at du får muligheden for at investere i enkelt aktier, ETF etc. Nordnet er en online handelsplatform og har for 10'ende gang vundet "Årets børsmægler".  

Bæredygtige investeringer 

Ønsker du at foretage bæredygtige investeringer, så hjælper vi dig også med det. Læs mere om de forskellige muligheder indenfor bæredygtige investeringer her.

 

 

 

Afkast top 3 - en måned